Usein kysyttyä

 Kuinka kauan tilauksen toimitus kestää?

– Normaalisti tilaus pakataan arkipäivisin 24 tunnin sisällä tilauksesta. Kuljetusliikkeellä menee aikaa toimitukseen 1-3 arkipäivää.

Miksi toimitus postin kautta maksaa enemmän, kuin Schenkerin kautta?

– Schenkerille olemme asettaneet 4,90€ toimitusmaksun 7kg asti, koska tähän painoon asti Schenker pystyy palvelemaan kustannustehokkaasti. Postin hinnoittelu menee tilauksen painon ja tilavuuden mukaan. Koska meillä on paljon painavia tuotteita valikoimassa, olemme päätyneet tähän ratkaisuun. Postin ja matkahuollon toimitusmaksu on 5,90€ 10kg asti.

Kuinka pitkä parasta ennen päiväys elintarvikkeissa on?

– Koska toimimme myös elintarvikkeiden maahantuojana, niin tuotteissa on normaalisti yli 4kk:n parasta ennen päiväys. Takaamme kuitenkin vähintään 1kk:n parasta ennen päiväyksen. Joskus varastolla saattaa olla jokin erä pienemmällä päiväyksellä, mutta siitä ilmoitamme aina erikseen kyseisen tuotteen yhteydessä.

Missä muualla teidän tuotteitanne myydään kuin verkkokaupassa?

– Meillä on tällä hetkellä reilu 500 jälleenmyyjää ympäri suomea. Asiakkaistamme suurin osa on tällä hetkellä k-kauppiaita, mutta uusia jälleenmyyntipisteitä etsitään koko ajan. Mikäli haluat lähikauppaasi tuotteemme myyntiin, niin kannattaa ottaa ensin kauppiasta tai ostajaa hihasta kiinni ja kertoa toiveesta tai kertoa toivottu jälleenmyyntipaikka meille.

Mitä toimitustapavaihtoehtoja teillä on?

– Schenker, Posti ja matkahuolto. Myös kotiinkuljetus on mahdollista, mutta kalliimpaa kuin noutopisteestä hakeminen.

Voinko tilata tuotteita rekisteröitymättä?

– Kyllä voit.

 

Etkö löytänyt etsimääsi vastausta?