Ale!

White Glo Whitening Toothpaste for Smokers Hammastahna 100ml

Alkuperäinen hinta oli: 5,90 €.Nykyinen hinta on: 4,90 €.

Premium tason valkaiseva hammastahna, joka on suunniteltu erityisesti poistamaan tupakoinnin aiheuttamia tahroja ja värjäymiä hampaista. Auttaa ehkäisemään ja vähentämään pahan hajuista hengitystä. Hammastahna on turvallinen päivittäisessä käytössä ja soveltuu käytettäväksi myös sähköhammasharjan kanssa. Pakkaus sisältää kaiken, mitä tarvitset laadukkaaseen hampaiden hoitoon.

Pakkaus sisältää:

  • Hammastahnan 100ml
  • Hammasharjan (SOFT)
  • 8 kpl hammasväliharjoja

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 3203 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Hyvään hampaiden hoitoon kuuluu olennaisena asiana vaihtaa hammasharja säännöllisin väliajoin. Tämä on tehty sinulle aivan naurettavan helpoksi, pakkauksemme nimittäin sisältää hammastahnan lisäksi myös harjan. Kun olet käyttänyt White glo hammastahnan loppuun on viimeistään aika uusia myös hammasharja. Ei muuta, kuin ostat uuden pakkauksen White glo hammastahnaa ja sinulla on taas kaikki, mitä tarvitset. Mikäli olet sähköhammasharjan käyttäjä, niin olen vakuuttunut, että aina löytyy ystäväpiiristä henkilöitä, jotka ottavat ilomielin hammasharjan vastaan. Lisäksi ainakin meillä käy yökylässä vieraita, jotka säännöllisesti unohtavat hammasharjan kotiin. Kesämökille tai lomamatkalle pakkauksemme on myös täydellinen, koskaan ei tarvitse miettiä, onko kaikki mukana vai ei. Toivotamme sinut tervetulleeksi White glo perheeseemme!

Käyttöohjeet / Bruksanvisning:

  • Käytä päivittäin tavallisen hammastahnan sijaan. Harjaa hampaat huolellisesti 2 kertaa päivässä. Älä niele tahnaa. Ei saa käyttää 6-vuotiaille tai sitä nuoremmille lapsille. Mikäli suun terveydenhuollon ammattilainen on suositellut tätä hammastahnaa 6-vuotiaalle tai sitä nuoremmalle lapselle, käytä tahnaa herneen kokoinen määrä ja valvo hampaiden pesua tahnan nielemisen minimoimiseksi. Sisältää natriummonofluorofosfaattia (1000 ppm F¯)
  • Använd dagligen i stället för din vanlig tandkräm. Borsta noggrant två gånger per dag. Svälja inte tandkräm. Får inte användas för barn som är 6 år eller yngre. Om munhälsovårdspersonal har rekommenderat att använda denna tandkräm för barn som är 6 år eller yngre, använd en mängd stor som en ärta och övervaka borstningen för att minimera nedsväljning. Innehåller natriummonofluorfosfat (1000 ppm F¯)
  • PAO 12M (säilyy avattuna 12kk)

Varoitukset / Varnings:

  • Muita fluorituotteita käytettäessä tulee ottaa yhtettä hammaslääkäriin tai lääkäriin. Raskaana oleville naisille sekä alle 12 -vuotiaille lapsille ainoastaan lääkärin ohjeen mukaan.
  • Rådfråga tandläkare eller läkare vid användning av fluortillskott. För gravida kvinnor och barn under 12 år endast enligt anvisningar från en läkare.

Ainesosat/Ingredienser:

  • Calcium Carbonate, Aqua, Glycerin, Sorbitol, Silica, Solum Diatomeae, Aroma (Flavour), Sodium Lauryl Sulphate, Callulose Gum (Carboxymethyl Hydroxyethylcellulose), Sodium Monofluorophosphate, Chondrus Crispus (Carrageenan), Sodium Saccharin

Maahantuoja / Importör: Satatuonti Oy, Sinerväisentie 37, 28370 Pori

Alkuperämaa: Kiina

Lisätiedot

Paino 0,220 kg (kilogramma)
Mitat 5,5 × 5,5 × 17,5 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.