Kombucha teejuoma 355ml

1,89 

Hiilihapoton seljanmarjan makuinen teejuoma. Pastöroitu. Säilöntäaineeton.

Tuotetunnus (SKU): 310 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kombucha on saanyt nimensä tri Kombun mukaan, joka esitteli juoman Japanin keisarille. ”Cha” tarkoittaa teetä japanin kielellä ja se yhdistetiin tri Kombun nimeen, kun havaittiin juoman parantavat vaikutukset. Teen sanottiin antavan samuraille runsaasti energiaa taistelun aikana.

Tässä lyhyessä puheenvuorossani keskityn muutamaan olennaiseen eroon muihin Kombucha juomiin verrattuna markkinoilla.

  • Ensimmäinen merkittävä ero on se, että juomamme on hiilihapoton. Kaikki eivät edes voi juoda tai tykkää hiilihapollisista juomista, joten haluamme tarjota Kombuchan myös tälle käyttäjäkunnalle. Mainitaan nyt myös se, että eihän teessä alun perinkään ole hiilihappoa 😉 Joku on jo nimittäin tätäkin asiaa ehtinyt meiltä tiedustelemaan.
  • Toinen merkittävä ero on hinta. Ainakin tällä hetkellä uskoisin, että meidän Kombucha on markkinoiden selvästi halvin juoma noin. 2€ / kpl hinnallaan.

Infoa juuri sinulle:

  • Säilytettävä kuivassa ja viileässä. Avaamisen jälkeen säilytettävä jääkaapissa pystyasennossa ja käytettävä 4 päivän kuluessa. Suojattava suoralta auringonvalolta. Ravistettava ennen avaamista.

 

  • Ainesosat: vesi, sokeri, kondensoitu yrttitee, omenaviinietikka, omenahappo, maitohappo, luontainen aromi, väri: sokerikulööri.
  • Ingredienser: vatten, socker, kondenserad örtte, äppelvinäger, äppelsyra, mjölksyra, naturlig aroma, färg: sockerkulör.

Alkuperämaa: Puola

Lisätiedot

Paino 0.390 kg
Mitat 5.7 × 5.7 × 17.9 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.