Himalajan suola, jodioitu (karkea) 500g

2,40 

Kahta en vaihda: Himalajan suolaa ja mielipidettä!

Tuotetunnus (SKU): 202 Osastot: , ,

Kuvaus

Himalajan kristallisuola on maailman puhtainta suolaa. Suola on kertynyt paikkaan, jossa satoja miljoonia vuosia sitten auringon lämpö kuivatti alkumeren veden. Himalajan suolan väri vaihtelee valkoisen ja kirkkaan vaaleanpunaisen välillä. Suola on rikastettu jodilla.

Käyttö: Käytä tavanomaisen suolan tapaan. Maailman terveysjärjestö WHO suosittaa, että suolan saanti aikuisella rajoitetaan enintään 5 grammaan päivässä (1 tl), sisältäen ruokaan sisältyvän suolan.

Kotikokin puheenvuoro: Allekirjoittanut on tykästynyt Himalajan suolaan sen verran paljon, että käyttää suolaa jo jopa spagetin keitinliemessä… Siitä voidaan olla montaa mieltä, että onko siinä jotain järkeä, mutta… Olen jo kauan sitten tutustunut tuotteeseen ja mm. paahtopaisti saa aivan uusia ulottuvuuksia, kun hierot lihan pintaan runsaan kerroksen Himalajan suolaa (suosittelen käyttämään tähän tarkoitukseen valikoimassamme olevaa karkeaa Himalajan suolaa). Anna suolan imeytyä noin puoli tuntia ja ota sen jälkeen lihaan kuumassa grillissä tai paistinpannulla pinta ja sen jälkeen uuniin ohjeen mukaan. Haluan tällä kertoa, että Himalajan suola ei ole pelkästään suolaa, vaan puhtautensa ja mineraalipitoisuutensa ansiosta sillä voi saada ruokaan uniikkeja makuelämyksiä.

Uskallan väittää, että meillä kohtaa hinta ja laatu siinä määrin hyvin, että nyt jokaisella on mahdollisuus testata maailman puhtainta suolaa edulliseen hintaan laadusta tinkimättä.

 

  • Ainesosat: Hieno Himalajan suola, kaliumjodaatti. Kaliumjodaattia 3.9 +/- 1.3mg per 100g suolaa
  • Ingredienser: Fint Himalayan salt, kaliumjodat. Innehåller kaliumjodat 3.9 +/- 1.3mg per 100g salt

Alkuperämaa: Puola

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Mitat 5 × 14 × 22 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.